Nu var det ett tag sen..

Men inte så mycket som händer.... maja blir bara större och större.. och äter bara mer och mer. Och det är så skoj nya sakre händer hela tiden man hinner knappt med längre..
hon skrattar hyseriskt när man klltar henne och det är så det blir helt varmt i kroppen och man nästan råter så underbart det hörs.
skulle inte vid mitt liv missa en enda sekund av hennes liv..
och rena lyxbebisen är hon..
vaknar
äter tittar tv/leker/sjunger/läser bok för henne ibland.
UTE OCH GÅR ja det gär vi massor
sen är det matdags sen är det sova middag fast det ahr hänt hon inte gjort detnåra dagar
och ändå varit en stjärna hela dagen..
sen är det mat gien sen massa mys och bad och lek med sång och grejs..
sen är det mat igen sen natte dag sen nannar hon hela natten lååååång. här hänt någonnatt hon vaknt och velatha mat..
hela denna vecka har jag fått sovmorron... vad skönt hon nannar länge men iblnad ahr amn vaknat till och undrat varför hon inte vaknat då har man flögitup och kollat henne antingen ahr hon sovit eller så bara ligger hon och tttar och ler för sig själv..
hon är bara för söt min lilla piglet..

och nu ikväll skall jag ut med grannen skall bli skoj men ajg hade planerat en mys kväll hemma med film och mys och kel och god mat.
men man säger inte nej till party heller.
men kommer nog åka hem tidigt är ganksa så trött faktiskt..
och igår var vi hos faster malin och kusin fabian och det varmycket trevligt och detser jag frammot att göra om..
skall ju dit å måndag igen ch  firavalborg och det skall bli skoj.
tycker verkligen om att umgås medden porrhönan hihi..

nej nu skall vi åka snart

hoppas alla läsare har en bra kväll

kramisar

Sjukhuset

Ja nu skall jag berätta.. Maja har ju lite krafs med sina njurar som ni vet och det är viktigt att kissa så det inte samals och blir bakterier så man får en infektion. Nu var det som så at ajg av ren reflex känner på majas bjäla när vi byter på henne och i huvudet vet jag om det är bra eller dålig mängd med kiss svårt att förklara eller ja det går ite att förklara men man vet när det är bra och när det är dåligt liksom. och nu har hade det varit mindre bra i ett dygn.. alltså lite kiss och det är inte bra alls i majas sits ja inte någons sits men men.. ringde och berättade för martin som ringde barnakuten.. som sedan ringer upp mig sen ringers vi 2-3 gånger under kvällen för att dom skall bli uppdateraed om vad som skre i kisseriet och det är oförändrat.. sista samtalet kommer vi överens om att samma ssk skall ringa till oss på morron när hon fått rapport från natten. (verkligen super tevlig kvinna ajg fick i luren) och visst det gör hon.. och det är fortfarande lite kiss i blöjan.. hon ringer 2 timmar seanre och då är det desamma..
vi åker in vid 10 tiden på förmiddagen och jag nervös och ledsen fast utan tårar men hela min kropp grät inombords är ju rädd för det värsta när det gäller maja..
där inne vägdes hon och hon ahr gått upp 5700 gr väger hon nu inte illa faktiskt. sen sattes det urin påse på henne för att det senare skulle bli ett up så dom kunde kolla bakterier och sånt i det.
sen sattes det elma salva i huvudet på henne där dom tog proverna så dom kunde se njur grejset..
det skulle verka en timme sen fick martin ta över men det hade gått hur bra som helst tydligen..

kisseprovet var bra och det var njur provet osså
och 5 timmar seanre kunde vi åka därifrån för att hämta faster malin..


*pust* men min oror finns där 24 timmar om dygnet..
vet inte vad ajg ahde tagit mig till om det hadae varit något vajsing med hennes prover..
maja är ju den som jag älskar som ingen annan.. jag älskar martin och nippies osså fast jag älskar maja på ett annat sätt det är en helt sjukobeskrivlig kärlek jag har till henne!


så nu har ni fått veta om vår dag på sjukhuset..

orkar inte lägga ut några bilder idag heller är så tröttt nu så ajg vet inte om ajg orkar hålla ögonen öppna tills ajg lagt mig bara och klockan är ändå bara halv 9 på kvällen.. så det blir säng tiiidigt ikväll vill jag lova.
hoppas alla mina vänner där ute har det bra..
och du maria säg nu till tobbe att KOMMA ut... vill gosa nyfödd bebis jue...

hajhaj

På tisdag

Ja då skall jag få besked från dr, skall bli skönt att få det då sen väntar ajg bara på att majas dr skall komma tillbaka efter sin semester så man får veta lite mera..
för hon är ju dock 4 månader alldeles alldeles snart.. tiden går så himskans fort..
Maja hon testade morotspuré idag och jisses vad hon tyckte det var gott och päron dricka tycker hon osså om. OCH hennes dr tycker ju det är bra att hon fåt mat i magen och då får man tro på det med..:)
men det gör gott i mig när hon äter det som hon får, jag smakar ju osså på det och tycker inteajg om det får hon bara lite för att se om hon tycker det är gott. man skall ju inte tvinga sitt barn till sånt man inte tycker om själv. tycker ajg iaf!

Vad som har hänt idag det har varit en helt underbar mys dag har inte varit så fint väder så idag har vi varit inne men i morron hoppsa vi på finare väder så vi kan ut och promenixa lite.. skall även träna i morron kväll tänkte jag.
nee i dag var som sagt ingen fin dag s det blidde film och mys i soffan. och det tyckte nog lilla "piglet" om.
kan vara skönt med dagar då man inte gör något alls. men framåt kvällen fick jag ett städryck som jag brukar få en gång om dagen så då städade jag lite.

och nu är det dags för sängen e nannig..

och i morgon måste jag komma ihåg att ringa till LS.. får IKKE glömma det!!!

inga bilder idag..


Blåser

inte alls skönt ute idag blåser hur kallt som helst.. menmen solen e framme iaf..
idag har vi fått städat lite
gjort ljus dom blidde himskans fina skall mysa framför dom ikväll..mmmm

sen hade jag köpt en sån här set man gör avtryck på hand och fot till maja idag och jag blandade ihopa allt sen stod där att det stelnade fort men vägen från köket till tvrummet är inte lång men tro mig på den tiden hade det stelnat så där gick 350 kr åt skogen... men men det drabbar ju ingen fattig..*fniss* så det får la bli till att köpa en ny och blanda allt med maja i famnen den fort ner med handen och tassen i det dära grejset.. var lite synd för det hade nog blivit ganska fint, men men nu vet man det tills nästa gång.

annars idag har vi varit hos polisen fixat nytt id till mig och ett nytt pass till mitt hjärta sen får vi fixa ett till maja med inte för att hon skall med på resan utan för att det är bra att ha ett till vajre person om man nu skulle få för sig att åka utomlands alla 3 vikket vi givetsvis skall göra någon gång i framtiden. och då kan det vara bra att ha ett pass även till lilla tösen.


lägger in lite bilder..

maja på skötbordet med sin skallra hon inte ville släppa..


här e mitt långa hårsom jag e så stolt över.... det är såååå nice...

nee nu blir det mat lagning som nästa prjekt.. skall ha köttfärsfyllda papriker med ris.
det e såå gutt..

säger så, så länge

Nu så..

skall vi byta ut majas säng mot en annan. abslout inget fel på denna säng hon har nu..men jag vill verjkigen ha denna vi såg idag så snart snart är den min!!!!!! så jäverns fin e den så det finns inte...
hade vi inte skullat hämta hem lilla nippies idag hade vi fått den med oss sen finns det byrå i samma modell typ och den var med nice... så vi får se om det blir den också nästa gång..
LÄNGTAR massa nu tills den nya sängen kommer eller kommer och kommer vi får hämta den..
och nej ajg tänker inte lägga ut en bild på den här utan ni får komma hit om ni vill se den.
så det så!!

idag har vi äntligen hämtat hem vår lilla prinsessa och jisses vad ajg saknat henne fast inte lika mycket som sist vi hade henne iväg så länge.. och ändå hade vi annat att tänka på just då.
menmen så e det älskar henne massor iaf..

nääää nu är det dags för loppel¨dan för min del skall ut och traska imörron hade jag tänkt och sida i solen och bli brun och fin..

Bulgarien

Japps dit åker jag och skrutte den 21 aug skall bli så skönt att åka iväg bara han och jag..längtar redigt mycket nu. Skall bara vara borta en vecka skulle velat vara iväg längre men får ta en vecka i jul också någonstans tycker jag..


I går var vi i sösdala och grillade och drack lite det var tevligt sen var jag malin anna och therese ute och det var nice.. kom hem och stupade i säng. och min lilla prinsessa har nog sovmorron om helgen klockan 9 vaknade hon och ville fylla välingsäcken så det gjorde jag sen var det martin som tog över vid nästa mål så jag fick sova viadre.. utan att ens be om det. han är då bara för snäll min lilla skrutte. och ni skall bara se dom två tillsammans dom är så söta....

är ganska trött idag faktiskt.. skullat lägga mig nu hur länge som helst men liksom inte kunnat slita mig ifrån saker jag gjort..
men nu måste jag verlkigen görw det...
så goo natt på er..
och du maria min kära twin.. tänker på dig skall du veta..


Många dagar sen jag skrev!

Ja det har ju varit ett tag sedan ajg skrev här och nu vill ni nog veta vad som hänt...


Jo min lilla piglet har blivit döpt så nu heter hon Göta Lena Maja.. Göta är efter min älskade mormor och Lena är efter hennes älskade farmor och Maja var namnet som hennes kära pappa ville hon skulle bära.då det var han som fick bestämma flicknamnet och jag pojknamnet och hade det blivit en pojke skulle han ha hettat. Sven efter min pappa och Nils från martins sida och efter min morfar och han hade kallats för Anton. Så nästa bebbe blir kanske en liten Anton ja när det nu blir dags för den men det får allt dröja ett par år innan en sån tillverkning kommer till skott! Harfullt upp med Maja just nu.

Jo till dopet.. det gick hur bra som helst.. var som vanligt SUPER nervös inför dagen som jag altid är inför sånnan stora dagar. Men allt gick hur bra skom helst.. gudfar var Erik fadder var kristian och korsbärare var malin!
efter åt så var vi på församlingshemmet och åt räkamacka och en god piglet tårta..
sätter inte ut bilder försen i slutet av denna blogg då kommer alla samtidigt blir jobbigt att sätta ut en och en här tycker jag.

Efter dopet gick vi upp hit för att ta oss några öl och bara snacka skit ochh ha det trevligt. Senare på natten skulle vi köra till stockholm och efter att ha läst på textv att det skulle bli snöoväder så fick vi köra tidigt. Så vi begav oss här ifrån 9 på kvällen och var framme 6:30 på morron.. kan ju säga att det var SNÖOVÄDER kändes inte alls som en vanlig mini semester utan mer som amn åkt på skidsemester..men men allt gick bra iaf. trött var vi när vi kom fram så vi åt frukost sen sov vi lite innan vi skulle bege oss av till matchen. medans jag i mitt huvud intalade mig själv att jag skall gå på matchen trots jag tänk att inte gå. får panik iblnad när det är så mycket folk och grejor..men som tur var så glömde lindha sin biljett så vi slapp att trängas för att komma in sen gick vi ut tidigare för wiggo blidde lite lissen så det var skönt att slippa allt det dära..
sen åkte vi hem och åt thai mat "gottis" och bara snackade och hade det mysigt och trevligt hela kvällen. Skule lagt oss vid tio tror jag men kom isäng när klockan var närmare 12 tror jag det var.. men det blir så när man inte träffats på länge finns såååå smycket att prata om!

På tisdagen var det min och lindhas tur att gå ut och jag lovar det var s¨jädrans skojsigt så det går inte att beskriva.
var på 3olika krogar och festade och hade det skoj. skönt att kunna gå ut på ställen där inte en enda känner igen en.
tror klcokan var närmare 4 när vi kom i säng och dagen efter var man lite mör i kroppen men men det är sånt man får ta..

och på onsdagen åkte vi hem vid 22 när maja hade somnat oh sovit en stund så hon nannade gott i bilen prcis som på vägen upp. coh vid 4 var hemma packade upp så man ahde det gjort sen kröp vi till sängs och somnade gott. men jisses vad det kändes skumt att komma hem och vara hemma näramn liksom haft en där hela tiden att snacka med och liksom bara va..
menmmen inte länge tills vi ses igen trivs så bra i lindhas sällskap. hon är så skön att umgås med..

sen har det väl inte hänt så mycket mera.. nää inte avd jag kan komma på iaf eller iaf inte berätta här!

Här kommer lite bilder.... TITTA OCH NJUT!!!




lill killen ni ser här är lindhas underbara son wiggo.




fler bilder kommer vid ett annat tillfälle jobbigt att lägga upp dom tycker ajg..

nu skall jag sysselsätta mig med annat..

puss så länge..  :)

Bröllopsdagen

Ja det har vi idag vår första..alltså pappersdagen..

Dagen för ett år sedan ja exakt på klockan nu så var jag ute med nippies skulle upp till sminkteamet sen..och nervös var jag som bara den.. mitt hjärta dunkade så det ekade i hela kroppen.. kunde knappt sova på natten och absolut inte äta något på morronen. När jag väl kommit upp dit ajg skulle fick jag lugna mig med en öl. Men jisses vad nervös jag var.. sen kom dom andra och hämtade upp sakerna vi skulle ha och maten vi hade fixat. In i bilen allihopa sen iväg bort dit vi skulle vara.. Och jag lovar mitt hjärta det dunkade ännu mera av nervösitet. Jag och musen fick möblera om så ajg fick det som jag ville ha det.. och sedan var vi 4 st som hjälptes åt att duka och fixa med det.. och dekorera och allt och det blev såååå NICE!!

När klockan började närma sig halv 11 skulle R hämta bandet som skulle spela på kvällen sagt och gjort det gjorde han och senast klockan 11 skulle jag vara ivg så jag blev klar.. 10 över 11 kommer han och jag flyger in i bilen och beger mig iväg för att få klänningen och annat fixat..

Jisses säger jag vad nervös jg var upp hos R och S.. men allt gick ju bra..

Jag hade allt man skulle ha gammalt, nytt, lånat och blått.. men sen var det håret..??? ja jisses hur fanken skulle jag ha det?? det hade jag totalt glömt bort....????!!

Men kära annsofie hon hjälpte mig som tur var... Sen var det iväg då det var tid för vigsel..

Martin och kristian var redan på plats.. ohh gud vad martin han var fin och nu klappade mitt hjärta ännu mera visste nästan inte vart jag skulle ta vägen..

Vigsel förrättaen Lars Olin kom och mötte oss och visade oss in i rummet där det skulle ske, vi fick välja en låt som skulle spelas en stund i början.. visste inte alls vikken vi skulle ha fick nog lite hjärnsläpp för en stund där.. men det blev iaf Älska mig för den jag är..och den är så vacker tycker jag.

När låten spelades hade jag svårt att hålla tårarna inne sen började han prata en massa minns inte ett dugg av vad han sade..men att jag nästan grät det minns jag..

Efter vigslen så firade vi med champange jag martin kristian och brittney. Sen kom annsofie och hämtade oss och vi körde en lite runda för att förvilla martin som hade en tröja över huvdet. Och vi lyckades för han ahde inte en aning om vart han var när vi vr framme..

Han fick gå ut ur bilen och fortfarande med tröjan över huvudet och ini lokalen där jag kommit överens med alla att stå vid sina platser och vara tysta tills martin kommit in..

och YES det gick att få dom tysta i drygt 2 min vikket ajg trodde avr ofattbart.. Sen när martin väl stod där så tog jag av honom tröjan då alla utbrister GRATTIS!!

och martin vet nog inte avrt han skall ta vägen någonstans. men han blev glad det såg man på honom.. sen åt vi smörgåstårta.(min egna musigt goda hemmagjorda)

Sen efter det och vi hade plockat undan så var festen i full gång vill jag lova... Kul var att han ajg hyrt lokalen av kom osså in på natten med sin impoterade fru och festade...

sen festade vi och hade så fruktansvärt roligt hela natten... det är helt klart en av dom bästa festerna jag varit med om någonsin..

Sen åkte vi hem skall lägga oss i ett bad vikket vi gör och myser.. sen är vi redo för sängen.. men jisses vad smulor där låg....hahahaaa betina hade smulat sönder ett helt paket med knäckebröd äver hela madrassen både under och över lakandet så det var ut med det och rysta och skaka och ha sig. SEn äntligen blev det sängen..

Och helt plötsligt var klockan 9 på morronen och vi skulle bort och städa i lokalen kan ju säga att man var inte så värst pigg..! det gick långsamt kan ajg säga.. men vi fick rent och alla grogg fläckar försvann..

Kan ju tillägga att när vissa festar ihopa har det en förmåga att alltid bli lite krig med grogg/öl/läsk.. hahahaa viket det blev även denna kväll och krig med tilltugget..

Men skoj var det iaf..

Och nu ett år efter så känns det hur bra som helst.. tycker inte det är någon skillnad på att vara gift och inte!

Att inte vår släkt kom ja det var tråkigt men det var ju så vi ville ha det och på ens så stora dag så skall amn få som man vill kan ajg tycka och jag har full förståelse för att dom blev ledsena coh besvikna arg osv.. men men nu är det upprätt iaf..

Och idag är det även majas dop dag.. och nu har jag inte tid at sitta här längre måste in i duschen och fixa till mig osv osv..

hajsvajs

Påskafton

Ja det är det idag.... tycker påsken är lite onödig firar den ju aldrig ändå.. kan inte minnas sist man var iväg på en påsk middag.. men så fort maja blir lite äldre skall vi måla ägg och grejor..skall bli skoj.
 
Jo filmen vi kollade på igår göta kanal 2 den avr väl rätt så rolig fast man kunde nästan förutse vissa händelser men den var helt okej och värd att se tycker jag iaf..

idag skall jag bort till lokalen och duka och fixa så det är klart till i morron.. skall hämta tårtan idag med så jag får nog snart sätta lide klär po mi så vi kommer ivaj och får lide gjort ida mee..

nu på morronen så var martin inne hos grannen en sväng och maja låg och jollrade och ahde sig i sin säng vissa gånger tycker jag hon lät lite ledsen så jag knatade upp men då var hon tyst och blundade.. adnra gången jag gick upp halv pep hon lite och så.. och ahde ögonen öppna.. så jag sa men piglet då.. då tystnade hon och blundade.. och som jag skrattade..
Har märkt att hon tycker det är skit skoj att ta av och på kläderna för som hon skrattar.. det gör en redigt glad långt in i hjärtat..
HOn har ett sånt underbart skratt så det finns inte.

Tillbaka till att hon blundade när ajg pratade med henne...
jag tog upp henne och gosade och pussade sen tog jag med henne in i sängen och kollade på tv sen kom pappa in och då busade vi och kittlade lilla maja lite som tyckte det var hur kul som helst. Hon fcik på sig sina kläder och lades mellan oss två och deckade nästan direkt ja det gjorde hennes pappa med..


212912-63
här sover dom så sött så.. och båda två men ena armen ut..


nej nu skall ajg göra mig klar innan vi måste åka.

GladPåsk alla...
PUSS

Kivik

Ja där har vi varit idag det är ju konst runda nu under påsk och som jag alltid gjort (förutom förra året) så har ajg besökt dom nedre delarna av skåne..
och det var som vanligt mysigt att gå där.. var på musteriet och köpte lite gottis..
sen kollade vi lite konst.. Alf Andersson han har så jädrans roliga tavlor så det finns inte... och fina e dom..
När vi kom till baka till k-stad så bestämde vi oss för att äta ute..Martini fick det blev var helt ensamma där och det var mysigt..MAja fick sin välling och vi våran planka mmm så gott det var..
Sen körde jag tusen frågor till martin om fiskar.. var en rätt skojig stund det dära..

Maja var med hela dagen idag med och hon var super snäll och duktig.. hon sov middag i bilen sen var hon vaken en hel del och var nyfiken..
När vi väl kom hem städade vi undan och lite sånt eftersom det är fredag idag så är det min städ/tvätt dag.
Och medans jag diskade bytade martin om till pyamas på Maka och han ropar på mig och jag kommer in på toa..
och bara hör hur min lilla tös nästan kiknar av skratt.. pappa bus så klart men jisses vad skoj det var att höra henne skratta så hjärtligt.. och martin busade med henne och kittlade henne och hon bara skrattade.. så skönt att höra.

Nu skall maja snart sova..och vi skall mysa i sängen till nya Göta Kanal.. men jag lär väl somna är ûber trött ikväll..
   Pappas flicka redan från början   :)                                                       

vikket smile hon ligger inne med..får ju vem som helst att smälta....


nej nu blir det ren bädding sen mys till john blund ¨fått slut på sömngrus..


Nu har det hänt..

Trodde nästan aldrig denna dagen skulle komma.... men nu har den kommit och det är jag glad över för nu kan ajg lägga det bakom mig som tur är ochdet känns så skönt skall ni veta..kommer dock aldrig att glömma vad som hända och adlrig heller förlåta mitt hat kommer alltid finnas där mot det som hände och mot personen.
men idag så kom rättvisan som jag vann..! och det kändes så skönt. som ajg väntat och väntat och kämpat och gråtit och bara skrekit och varit förbannad på allt och annat och kännt mig toalt värdelös som människa.
Det tog hårt på mig det som hände trodde vissa gånger att nää nu går ajg in i väggen..som tur var hade ajg vänner som stöttade mig till 1000 tänker inte dra några namn här men ni vet vikka ni är..

Och vad ajg skall göra med alla pengar det är hemligstämplat, och tänker integå ut med det. men skuldfria blir vi iaf och det är sköt sen skall maja få en del av det.

nej nu skall jag gå och busa ut lite av mig glädje på min dotter...

hajhajahjahj

Så duktig..

Ja det var hon verkligen idag min lilla skrålla.. det gick över min förväntan idag.. men hon börjar väl bli van :) Men farmor var med idag också..känns så tryggt att hon är med fast idag hade jag nog klarat det själv..men man vet aldrig..

    (neo csk)
Här har vi farmor med maja en gammal bild där var det inte mycket med lilla tjejen..

Men tiden går så fort så fort nu skrattar hon för fullt och försöker prata med HELA kroppen och äter som en häst är fruktansvärt nyfiken och älskar ljuset/lampor, och saker som rör sig övanför henne typ mobiler.

igår när jag var på stan så inhandlade jag ett par solglas ögon till henne dom är lite förstora men jisses vad häftig hon blir idom..

Här ser ni solstrålen själv... bra att ha sånna nu när det är så mycket sol.. ja om man inte räknar med idag vill säga..


När vi kom hem från sjukhuset så åt jag och packade upp det jag köpt som jag glömde igår och hängde upp dopklänningen som farmor hade med sig.. den är så fin så fin.. och GAMMAL farmor hade den när hon var liten bebis och döptes. Så skoj att kunna ha gamla saker tycker jag blir lite mer betydelse då. Bara trist att min inte finns kvar..:( den brann upp när det brann i en lgh jag bodde i...



 på dessa kort håller hon på att nysa...hihi


212912-52 och här kom nysningen...*skratt* så söt så..



Jo sen åt lilla maja sen kollade vi på tv en stund sen blidde jag såååå trött så jga tog upp maja på bröstet och lade mig att titta på tv.. men tyckte soffan avr obekväm så vi gick in i sängen och lade oss skulle inte alls sova så länge.... 19,30 vaknade vi då kom martin hem... men jisses vad skönt det var att sova och maja hon sov hon osså. sen fick martin väcka henne och byta på henne medans ajg gjorde mat sen fick hon lite mat sen busade vi en br a stund.. och som vanligt när hon är naken fis


Min lilla naken fis....


så passar hon på att kissa när man inte ser det.... så hennes täcke blev ännu en gång blött..tur det inte är samma som hon har i sängen.. har två extra täcken som tur är..

sen blidde hon trött efter buset och nu nannar hon för fullt..


en super fin pyjamas med bamse på som hon fått av farmor som passar henne super bra nu...

var ju på stan i måndags och köpte lite kläder åt min lilla tjej så fina kläder dom har på lindex då.. trodde inte dom var så fina har typ bara köpt på hm innan..men nu blir det även lindex som ajg kommer att besöka.
212912-49212912-47
min buse igen men nya kläder..

nej nu är det min tur att krypa i loppelådan... skall ta ett tag till här imorron och tvätta lite och damma..
och mysa med min familj..

tack igen farmor för du var med idag du är en klippa..

Älskar dig min lilla skrålla..

Måndag igen!

Ja då avr det måndag igen, veckans första dag. Och det är skönt kan ta det lite lungt nu när skrytte har åkt iväg oh jobbat blir så häktikgt när han är hemma om helgerna så mycket man vill hitta på tillsammans dom två dagarna man har tillsammans där. Så denna helgen besökte jag Bromölla sen har vi varit i Bromölla igen på markislagret en liten super mycig affär med ALLT i.. och billiga priser eller ja normla priser iaf. köpte lite smått och gott där.. en super fin tavla till Maja där det står något om skyddänglen kommer att ksydda dig och  en llika dan fast i klädhängare.. så söta och fina var dom sen en ost kupa en barnvagns grejs en sån nalle som hänger där och dinglar..
ett paket så man kan göra egna ljus.. skall bli skoj att pyssla med skrutte. en duk som vi skall ha till dopet (papper) och servtter. och nej det var INTE jag som valde dom ROSA servetterna...*skratt*.

Idag skall det städas lite gjorde inte det i fredags som jag skulle tvättade bara då..så idag får det blir en golvrengöring..sen skall vi åka in till stan jag och lilla skrållan.. måste inom banken också och fixa md hennes konto i dag får ikke glömma!!
måste se vart ajg kan hitta sånna videokamera band så vi akn ha det till dopet..

nej nu skall jag börja på att städa innan hon vaknar igen...

haj  så länge

RSS 2.0