Dagis!

Fick hem papper idag ang dagis plats åt maja.. jisses redan tänkte jag..nu inser man verkligen hur stor hon och hur fort tiden går.
Man hinner liksom inte redigt med.. snart är hon 30 och skall flytta hemifrån(hon får inte flytt från hon e 30...)
Men dagis...jo visst vill jag hon skall gå på dagis..men vikket stort steg att lämna över henne i andras händer..lämna över ansvaret till någon annan... hur fanken skall jag klara det?? jag vill ju ha min lilla skrutta hemma hos mig hela tiden. Kommer ju var hur nervös som helst och gråta av saknad.
Kan ju knappt lämna henne med martin föresen jag vill vara med henne..mitt lilla hjärtegull.
Eller så kommer jag spionera utan för dagis så dom sköter henne som dom skall och att hon har det bra där utan mamma.och att dom inte är elaka till henne..kniper henne och låser in henne och så....usch vikken tanke...

Jaja det blir nog bra när den dagen kommer....
idag var Hanna här och vi åt tacos och godis och snackade var sklönt att ha henne här har inte känt henne så läge med hon e helt underbar..precis som jag ärlig rak och man kan snacka med henne om allt..så skönt att ha sånna vänner.
Och nu ikväll kom svärmor och sussanne hit och vi fikade och hade det trevligt kolla på tv sen körde dom hem...tråkigt alltid skoj med besök. men imorron blir det ju fullt med folk på området här då vankas det grillfest här.. skall dock vara nykter, har ju ingen barnvakt till pigge. Men det gör inget kan avra skoj det med.

Bjuder på nårra fina bilder idag...


MIn lilla data hacker... älskar att slå på tangentbord!

image205
Denna bild e så härlig att titt på.togs nu ikväll när pigge skulle äta..eler hade ätit..ahhaa

denna bild e med så....kladdig....:)

 Pigge i bak farten....(hemma hos linda tidigare i veckan)
Man blir lätt trött av att baka...(hemma hos linda tidigare i veckan)

Nu säger ajjg hej och tack för mig idag..

Ps... lund har inte ringt idag heller.....suckar!!!!!!!

NEHE!!

Inget samtal från lund idag heller.. men ringde i morse så hon vet ju att jag sökt henne iaf... så förhoppningvis ringer hon i morron.. ringde även lite andra samtal imorse som behövdes och som det strular..men det är CSK i ett nötskal.
Tur man slipper dom hädanefter när det gäller PIgge....

Idag när jag var med Linda så var vi först på Willys och köpte mat sen på coop i vä sen tibx till stan för jag skulle ha blöjor på Maxi.
Sen hem till LInda som bor här typ 400 m från oss. Hon skal ha kalas på lördag för hon fyller år på lördag..
Så hon satte igång o gjorde en citronkaka o när den var i ugnen..så började jag busa med pigge på golvet... och jag testade att lägga henne på mage... och tro det eller ej men hon RÖRDE sig annars har det varit munnen rätt ner i golvet.. men ikke idag inte... ohh gud vad förvånad jag blev då.. trodde inte det var sant..
Så när jag kom hem nu i kväll så testade jag lägga henne på golvet på mage och jo då hon for runt och klippte sig en leksak som låg på hennes lektäcke... var bara tvungen att messa martin o berätta.. Sen fick jag ju skriva till min twin att hon faktitkst rör sig där nere på golvet...
Snacka om att jag numera är den stoltaste mamman som gått i ett par skor här po lannet..haha

Nej nu skall jag fixa pigge i säng snart sen göra nåed att äta sen blir det nog bingen för mig osså e ganska så trött ida...

HAJHAJ

faen vad rädd jag blev då!!

Skulle sätta pigge i sängen medans jag gjorde vällingen till henne men hon ville faktiskt hellre ligga för hon var å trött.
Jag gick till köket jorde välling satte i micron och medans den stod där gick jag på toa..
När jag kommer tillbaka och tar ut vällingen så hör jag hur hon hostar i sängen..och det r ingen VANLIG hosta..
jag rusar in och där ligger hon och har kräkt och har halsbandet i MUNNEN!!!!!!! så antaglige har det åkt ner i halsen så hon har hostat upp maten hon åt innan..
Men jisses vad rädd jag blev innan jag väl fick upp henne och ut med halsbandet..och hon höll fast det så jag fick dra loss det ifrån hennes lilla hand. Och vad hon var ledsen..
Fick sen ta henne till toa där jag fick tvätta av henne och då blev hon genast på bra humör igen:)
och under tiden ajg bädda rent i hennes säng fick hon sitta i köket..
Så nu har hon inget halsband på sig längre..

SEn var jag ju tvungen att kramas och ha lite närhet av henne.
Och nu ligger hon i sängen lyssnar på Alla vi barn i bullerbyn och dricker sin natta välling.

Idag har inte Lund ringt heller. Men då riner jg bannemig imorron för nu kan ajg inte hålla mig längre jag MÅSTE veta. Så att det inte kommer att dom ringer dagen innan som dom gjorde när dom skulle sätta  nefrostomin.
För då hinner jag inte med...jag måste hinna förbereda mig lite mentalt.
Annars idag har det varit en sån deppigt tråkig dag.. satt ute en stundi fm löste lite knepoknåp och pigge somnade i vagnen.
Sen vilade vi en stund eller 3 timmarblev det men jisses vad skönt det var.
Och nu skall jag lägga upp lite bilder sen krypa till kojs lång dag i morron.

image199


image201


Tog lie bilder på henne nu när hon satt i köket i kväll efter händelsen med halsbandet...
Älskar dig min lilla solstråle...

HYY såå kallt

ja det har det verkligen varit idag. blåsigt och redigt kallt. fick ju ha stor tjock tröja på sig idag och pigge fick ha massa kläder på sig. Satte tillochmed på henne en mössa för så som det blåste och hon har nyss varit förkyld så vill jag inte ha något sånt i detta hus igen. Och framförallt inte öronont.. men var nog bara jag som tänkte så så för av  alla ungar på stan så var pigge den enda som hade mössa... och vissa barn satt där i sin vagn i korttröja eller i kort byxor... jag menar SÅÅÅ varmt var det INTE!!!!!!!!

idag har ajg tagit lite bilder....
kommer här nedan..
titta och njut........


NIppies ligger ALLTID på pigges rum från det att hon lagt sig till jag går och lägger mig.





Pigge i sin vagn innan vi skall bege oss ut.


Pigge på stan i sin nya mössa... möged o dan...


image195
Hon ser så himla skoj ut på denna bild... nyduchad och nästan redo för flarran och sängen



Ännu en fin bild..


Nje nu blir det hundutgång sen loppelåda.

HAr fråsten inte hört något från LUnd idag...hoppas hoppas hon ringer imorron...
kram


Denna vecka!

Skall jag förhoppningvis får en op tid så jag kan förbereda mig mentalt på att det skall hända men våran lilla pigge.

Idag har ajg avrit på möte inne i stan med T-rocken utvärdering stod på schemat idag. Intressant men vikket kaklande hörde som man kommit in på et utläkst ställe bara massa jidder och grjor hela tiden alla skulle prata i mun på varann..
men till slut så fick det till att vara ett möte och alla fick sagt vad dom skulle.
Och alla avr jätte mycket mega nöjda med min istats trots den jävla röran som var när jag tog över personalbiten.
Så det var roligt att höra det liksom pucshar på en till att bli ännu bättre  (om det nu går vill säga...*haha*)

Allt strulade med barnvakt och sjuss in till stan men tills lut så löste det sig tack vare min egen lilla twin hon e bara så jävlust underbart go och snygg för den delen med i sin nya frissa avr en helt annan människa idag..
HOn tog och passade pigge den stunden jag avr på möte sen skulle malin hämtat mig men tyckte inte hon skulle behöva dra ut Fabian så jag messa linda o hon kunde hämta oss så vid 10 tiden nu ikväll komer hon och plockar upp oss och sjussar oss hem..
Som tack för hjälpen skall jag hjälpa henne i morron..
OCH SOM tack til maria vet jag inte vad jag skall göra.....
VAd vill du ha honey..??*ler*


idag har det inte blivit några bilder...vet inte varför brukar ju ta bilder varje dag..
men men får la bli fler i morron när vi e hos linda.

Nu skall jag prata en stund till med min twin innan jag skall tryna..


Nova i Lund.

Ja där var vi igår skulle egentligen åkt till Dinoland men det blidde inte så för att k var sjuk och det var tråkigt. Men men inte så mycket att göra åt. Jag och Betina bestämde oss för att åka till Nova ist för att titta rundor lite och kolla på folk(vilket vi älskar att göra, och många goda skatt fick vi hahahaaaa)

Men blidde lite kläder lite rea och lite så billigt. Gick där i 5 timmar sen stängde dom så vi begav oss hemmåt.. När vi kom hem till mig så flög jag in i duschen en snabbis för att sedan åka vidare till hanna och sabben och umgås o ha skoj. Det slutade med att jga kom hem 4 i morse...
men gud så skoj jag hade kändes som om det behövdes efter alla turer med Pigge och allt där omkring så det tyckte jag att ja var värd!

Så idag var jag ganska så trött eller MYCKET trött rättare sagt så när vi kom till svär mor vid halv 11 tiden var jag inte den piggaste men det var trevligt ändå och goda bullar och en god tårta blev det.

När vi kom hem lade vi oss alla 3 i sängen för att kolla film och pigge somnade först sen somnade jag och martin osså.. Martin vaknade först och gick upp och gjorde mat (vårrullar o ris) han e sååå redig min man kan tilloch med få till riset bättre än jag kan :) gott var det iaf..
Efter vi ätit vaknade Pigge o hon fick osså lite mat och fick kladda som hon alltid får göra och det slutade med en lång skön dusch för hennes del.. och lite bus och vad hon tyckte det var skoj...


image184

image185

Att man bara kan älska en människa så mycket... Pigge e det bästa som finns i människo värld!!

image186

denna bilden får mig ALLTID ALLTID att skratta efter en jobbig stund!!



Veckan som kommer hoppas jag på att vi får första OP tiden... kommer gå som på nålar hela veckan
har hon inte ringt på torsdag ringer jag banne mig henne på fredag..om jag nu kan hålla mig så långt..

Ett stort GRATTIS till Felicia får vi osså säga jue.. hoppas att allt e bra med sötnosen och hennes goa mamma:)

Läs och förstå!!

Vi ska vara en av de farligasten hundarna, Jag är en Amstaff/Rottis . Och vi finns på jorden av en anleding: för att ni skapade mig! och ju farligare ni gör mig desto fler av vår ras hamnar i fel händer. I händer som lär oss fel saker. Vi vet inte någon om kamp fören vi lär oss! Vi är av rasen terrier - det betyder att vi har en vilja som är starkare och större än vissa andra raser. Men det gör oss inte till onda hundar. Rädslan för oss är det som gör oss onda. Rädslan att vi är faliga är de som gör oss faliga.

Vi finns här för att ni skapade oss och för att ni ville ha oss här. Men när ni börjar tappa kontrollen över de ni skapat, föraktar ni oss och tänker inte på konsekvenserna av det föraktet.Vi är kanske utmärkta för kamp då vi har en smidig kropp, bra storlek, relativt stort gap, tjock hud och kort hår. Men även om vi vore den ultimata kamphunden är det på oss det gör ont. Det är vi som får ta alla smällarna och få alla sår och bett. Det är vi som får sitta i burar, få dåligt med mat, inte få besöka veterinären när vi har ont och ofta lämnas i skogen för att dö. Vi var inte födda till det där och vi har tur. Vi har som sluppit kamphundens hemska värld. En kamphund är ingen ras, en kamphund är en hund som har hamnat i fel händer och blivit tränade till något som den tror är rätt, för att ni lär dom det. Alla hundar kan bli kamphundar det handlar bara om träning. Hur kan vi veta vad som är rätt och vad som är fel? Vi är hundar!



Vi är människans bästa vän. Och ändå sviker vi våran blinda tillit och våran villkorslösa kärlek. Ni gör oss till något som vi inte är, bara för att ni kan. Bara för att ni har makten att göra det - makten att slå oss, ta bort oss, sätter på oss el-halsband, halsband med piggar inåt, munkord.... ja, säg allt ni människor har kommit på för oss hundar, bara för att kunna hålla kvar just den makten. Vi är inte födda till kamp! Vi blir bara det ni valde att göra oss till! Och ju farligare ni gör oss, desto mer makt ger ni åt fel händer! Låt oss nu ta en tyst minut för alla kamphundar som används eller har används i kamp. Och för alla djur som far illa på grund av er människor!!

image175

image177

image179
Älskar denna hund så fruktansvärt mycket.. när det gäller pigge och nippies är jag inte det minsta rädd.

Hoppas på lite kommentarer till detta inlägg.

8 månader idag

japps det blir min lilla pigge idag och så skoj vi har haft det idag... sov hur länge som helst pigge gav minsann sin mamma sovmorron idag vikket jag verkligen behövde.
Sen åt vi frukost tillsammans alla 3 jag pigge och nippies
Efter det så tog jag på oss lide klär och satte pigge i vagnen och kopplade nippies sen tog vi oss en promenad.
När vi kom tillbaka så ville nippies avra ute mera så jag satte henne i kedjan där fram och efter ett tag så vill pigge ha sig en flarra välling sen deckade hon i vagnen och sov ute i nästan 4 timmar. Så dp fick jag chansen till att städa vattna blommor och tvätta lite.
har länge tänk slänga in pigges babygym på en tvätt och idag drog jag inte på längre stod visserligen att man inte kunne tvätta det i maskin men det gick hur bra som helst.
Hängde ut det på tork sen.

Satte mig en stund vid köksbordet för att fundera ut på vad jag skulle göra härnäst och fick då syn på pigges matstol...
såg riktigt hur det kröp om den..så den åkte ut blandade yes och vatten och besprutade den totalt både en två och tre gånger sen fick den stå ett tag innan jag sköjlde av den och fy fanken vad äckligt vad mycket skit och räligheter det fanns i den.. MEN NU skiner den som en liten grå/gul sol här i köket.

När pigge vaknade så var hon klart hungrig så jag satte i gång att göra köttfärssås och spaggetti och jisses vad hon åt och kladdade sen fick hon bananpure till efterrätt och det var ju ÄNNU godare..

Sen kärde vi lite mys och lek på golvet hon satt och slog med saker och hade sig hon e så rolig när hon inte ser att man tittar på henne...
 Sen hade vi fullt bus framför datan med massa skratt och bus..

Försökte dra ut på det så halv 9 fick jag lägga henne då orkade hon inte mera...
men tror hon var hel nöjd med sin dag....
Och imorron e det trolldegsdags...


ja här ser ni hur skoj hon hade vi mat bordet... hon ÄLSKAR verkligen att kladda o det skall små barn få göra:)
image168
AHHHHH hon e så gooo skulle kunna äta upp hela henne....

Bvc..

Japps där var vi idag. och pigge följer sin kurva precis som hon skall. och allt annat med för den delen.. Bvc sköterskan var så nyfiken på allt som hänt kring pigge nu så det fanns inte.. Jisses vad hon berömde mig för allt vi gått igenom.. Och glad blev när hon fick höra att pigge kommer att bli helt friskt
HELT FRISK!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja jag
kan knappt fatta det själv mend et kommer hon att bli iaf!!!!!!!!
:):):):):)

men ingen är gladare än jag iaf...
sen slippa allt vad sjukhus helterdet skall bli så jävla skönt att bara kunna avra hemma och njuta av sitt barn!!!!!!!

Annars idag har ajg umgåtts ed linda som jag inte träffat på år och dar kändes det som men det var lääääääääänge sen iaf och hon skall ha bebis nu i sep.. en liten terorrist blir det... hihhihi får väl hoppas att det kommer dagen innan eller efter.... men kommer nog bli en litet terorrist ändå med sånna föräldrar..*fnissar*

annars idag ahr det varit lungt....
ser framemot nästa vecka då jag HOPPAS vi får en op tid till älskade lilla pigge så hon iaf kan bli 1/2 frisk..;)

nej nu är det en dusch som gäller för henne sen mys och välling i soffan sen sängdags.
Skall bannemig lägga mig tidigt ikväll med känns som om min kropp behöver det efter allt med sjukhus och grejs.


Avd 66

på bus var vi idag..pigge skulle göra ett njur test och det gick hur bra som helst..
Tog 4 timmar så det var inte så farligt..
Vi skulle vara där 9,30 och vid 10 var hon klar narkos fick komma och sätta nålen eftersom det är bara dom som har gjort det på pigge innan och jag tycker att dom e suveräna och hur duktiga som helst.
Hon fick kontrastet och sen gick vi till entre plan för att fika...
och ja jisses säger jag det var som att gå på zoo och fika hos aporna....
och vilket liv det var sen då.. lät som om dom var världens ovänner som dom galde och skjrek och hade sig..
pigge skulle ju försöka sova men hur tror ni det gick??????????
inte alls SÅ mycket sömn som hon skulle behöva.. tack vare dom +´´6&%¤3#"## . man tycker att dom borde ta lite hänsyn..men det har såna aldrig kunnat så jag är inte det minsta förvånad.
Lite tråkigt för det e jag som får en tjurig pigge sen..men men!

När klockan var 5 i 1 så begav vi oss upp till 66:an igen där vi tog ett blod prov i fingret hur bra som helst inget skrik eller regaktion allsfrån pigge e mäkta förvånad...
Efter det så gick vi in till 65:an och snackade lite träffade linnea och hennes mamma och dom hade besök av linneas pappa och mormor o morfar.
Dom e såååå trevliga..
Kom att ännu en gång till att tänka på lilla Emil...men han har nog blivit flyttad till 64:an nu...
men vi skall ju snart tillbaka till 65:an och då får vi se om vi kanske hälsar på honom..

Klockan 14 var på 66:an igen tog det sista provet sen fick maja en fin badvante som e som en fisk för sveda och värk..hihihi
Sen körde vi hem...
Funderade på vad vi skulle ha för mat och har nyss gjort migg bacon och ägg..och gott var det:):)
Så nu blir det lite busmys i soffan med pigge..

 Här sätts nålen som dom tog prov ifrån och sprutade kontrast i.

 Jag skall då INTE sova.......hahahahaaa när jag igår kväll kom in för att se om hon sov så satt hon upp i sängen..tur jag sänkt den ett hack så hon inte kan trilla ur den.

image162
DE e pigge det!!!!

tack farmor lena för denna dagen!!!

ännu ett...

Prov skall tas på lilla pigge i morron kommerinte ihåg vad det hette men det skall ta fram hur stor funktionen är på pigges båda njurar tillsammans.
sen efter det blir det op ja inte morron men inom det snaraste.... och jag e nervös skall jag säga...ja det har ajg varit nu båda gångerna hon varot inne på op.. Det e faen inget skoj.
Bara synd att folk inte kan sätta sig in i hur det är att ha ett sjukt barn...tänk vad enkelt allt hade blibit då vad alla hade förstått och fattat.....
Men men nog om det.
Skall bli skönt att få gjort det dära testet i morron iaf. så man vet lite mera sen om op.
Och vi får hoppas att hennes "skrutt" delar inte förstört något innan dom tar bort dom.


Igår var min vän betina här och vi satt och snackade lite och hade skit skoj skrattade så grät vissa gånger. Kan ju säga att efter denna vecka så behövde jag det verkligen....hon e verkligen den som alltid får en på gott humör och man glömmer både tid och rum.. Så skönt med en sån vän tycker jag.

Nej nu skall jag gå och vila lite middag med min "mini hårdrockare"

Uppdatering...

Ja nu var det ett tag sedan jag skrev och det har hänt MCKET MASSA MYCKET kan ajg väl säga..
I lördags när betina var här så kom det ännu en gång blod i slangen.. så de var bara att ta upp hennes alex från sängen och bege sig ner till lund till barnakuten..
där vi fick koma in sanbbt efter som det kom blod i påsen om var mörkare än sist.. pigge blev fastande eftersom vi inte visste om kir ville op eller inte..
Men på natten blev det ingen op iaf men vi blev inlagda.. så jag och betina och pigge fick ett rum där vi lade oss o somnade ganska så snabbt ågra få timmar seanre kommer det in något blond fanskap som skulle få för asig att byta blöja på pigge.. DE GÖR JA ALDRIG MITT I NATTEN!!!!!!!!!!!! och abslout INTE om inte vaknar och har bajsat eller något!!!!!!!!!!!!!
Blev mindre glad kan jag säga.och jag INTE trevlig mot henne! och betina märkte att hade hon stannat kvar lite till så hade hon fått höra! men som tur var så gick hon!

Söndag morron kommer dr och pratar väntar på lite mera svar i från ul som gjordes på natten.
Betina kör hem sen sitter vi liksom fast i lund på BUS! Men vad gjorde det man gör väl allt som står i en makt för sitt barn sen var det helt underbara föräldrar som också låg inne med sina uber söta barn så man hade fullt upp med att byta historer med varann.

När vi fick veta svaren så fick vi besked på att pigge skulle bli op på måndagen så vi fick åka hem på permis.. och lovade vara där klockan 8 på morron och pigge skulle då vara fastande från 4 på morronen..men at väcka sin tröta bebis så tidigt för att det skulle få mat...väckte henne men inte faen ville hon ha mat men lite fick jag i henne eller ja hon drack lite medans hon sov..

Svärmor kom hit vid halv sju och vi körde ganska så omgående.. väl nere i lund fick vi ingen direkt info om vad som skulle hända eller när.. och ju mer klockan blev desto hungrigre blev pigge så när klockan var halv 11 var jag ganska så trött i rygg och armar efter att gått med henne fram och tillbaka på avd o i vagnen skulle hon då inte ligga utan gå om kring med henne hela tiden var det enda osm funkade.
Sa till att får vi inte veta något snart så ger jag henne mat för jag står inte ut att hon skriker konstat av hunger! mem fick först inte sen fick jag sen fick jag inte men sen så ÄNTLIGEN fick jag ge henne lite mat snabbaste  var att ge henne en flaska välling och den slök hon som bara den e ett nafs...(hon fick ju passa på innan dom ångrade sig igen..)
efter det blev det en dtma röngten tror jag den hette och eller aj först fick hon kontrast sen skulle vi vänta i 3 timmar och under den tiden så sov pigge och detvar skönt att kunna vila själv lite osså.. sen gjordes röntgen tog ungefär 12 min sen var den klar och det gick jätte bra förutom att det var ju sååå trkigt att ligga stilla i denna pärlmdrass som dom sög ut luften på men med massa leksaker och underhållning så gick det väldans bra..
efter röngen så fick vi upp på avd igen.
Klockan halv 7 körde vi därifrån med beskedet att pigge skulle bli op på onsdagen oc då få komma upp först på op..
att få komma hem där på kvällen var sjukt skönt och att få vara hemma hela tisdagen var osså skönt och pigge sov bannemig hela dgen hon var lite förkyld och mådde inte redigt som hon skulle så det var nog bara skönt för henne att få sova sen hade hon ju inte fått så mycket sömn på bus heller.

Tisdagskvällen var inte så skoj kan jag säga städa och tvätta vek tvätt och hade mig just bara för att skingra tankarna lite hjälpte en del men inte mycket..
Pigge skulle ju ha mat klockan 02.00 senast men att väcka henne då för att mata henne hade inte gått då hade hon variit vaken hela natten och sen hade jag fått ett helvete på morronen så jag väckte inte henne, försen vid lite innan 5 på morronen så ajg skulle hinna tvättta av henne med blåasvampen sen skulle hon ju få sin medicin och lite jouce och det gick bra klädde på henne och fixade och donade.
SEN kom  svär mor vid 6 tiden coh vi körde strax efter där och var på BUS 7.00 och där hann vi dricka lite kkaffe och snacka lite.. och pigge var hur glad som helst inte minsta hungrig eller så bara så himla glad precis som alltid..

Sen kom dom och kollade nålen osvosv.. 8 kom ssk tobias och föjlde oss upp på barn op.
där fick jag ta på mig en mössa sko skydd och en gul rock sen fick jag följa med in och hälsa på dom inne på op salen.. 10 min senare så sov pigge så då fick jag lämna rummet..
Känslan jag hade sist var inget  jämnfört med denna gången första gången var hemsk fy faen säger jag vad hemt den var..
men denna gången var jag så tom så tom så jag kunde inte gråta det gick bara inte hur mycket ajg än kände att tårarna brände bakom ögonlocken..jag fick inte fram det...
Jag frågade hur lång tid op skulle ta allt från 45 min och uppåt.... ja jisses.... tänklte jag..
men den tog inte så lång tid vid 8.50 hade dom börjat har ajg för mig sen var det klar 40 min senare..
HAde precis varit nere på entre plan och pratat med twin så när jag precis kommer in på avd träffar ajg på linnea och hennes mamma och hinner knappt prata försen dom kommer och säger att pigge vaken snacka om att jga blev förvånad.. så snabbt det gick..
fick inte rummet och hämta farmor så vi gick tillsammans upp till  uppvaket dör vi satt i en två timmar något sen vaknade hon efter 2 tjuvkikande...och vikkett smile hon hade när hon vaknade.. så glad hon var..
sen åkte vi ner till avd igen där hon fick mat och dricka och annat gott..


Fick träffa dr som op pigge Hon förklarade lite över hur det såg ut inuti piigge..
hon hade ju gått upp genom urinröret upp i blåsan med en kamera för att försöka se hur det verkligen ser ut inuti henne och det var positiva besked hon gav oss. den sidan (vänster) som hon hade nefrostomin på har ju då ett övre system som dom skall op bort inom en månad och på den andra sidan (höger) där dom trott att denna var en njure som hade cystor.. vikket inte alls e så utan den hade osså ett dubbel system och det övre systemt där skall dom osså ta bort en månad efter den andra op e gjord.
att ta båda två var ett för stort ingrepp efter som pigge inte e så gammal inu så tar dom och gör det två gånger istället för att riskera något.

och sen efter det så skulle pigge bli helt frisk sa hon och det finns inte ord för hur skönt det kändes att få höra det. HELT FRISK!!!!!!!!!!
HELT FRISK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dom orden har inte funnits för mig innan...
<men sen å andra sidan har ajg INTE sett pigge som sjuk utan hon har fått vara min friska lilla pigge.

Dr ville vi skulle stanna över natten men det ville inte jag jag ville hem hem HEM!!
mysa med min pigge på redigt vis utan att behöva hålla koll på slangen och påsen hela tiden kunna busa vilt med henne som vi en gång kunnat göra. Och det kan ajg säga vi gjorde på kvällen osså sen somnade hon hos mig i min säng.. sen när akjg vaknade i morse låg hon vaken med benen rakt upp i vädret och smilade och hade sig och när hon såg att jag var vaken så började hon sncaka och hon snackade och snackade o hade sig..
Vi hade även en gäst till i sängen lilla nippies hade hoppat upp hon osså men hoppade ner då jag ifrågasatte vad hon gjorde i sängen då hon inte får ligga i vär säng mera! men sen gick vi upp och åt frukost och då fick hon så klart vara med.

Här nedan kommer det en massa bilder.... skall försöka skriva när alla e ifrån..

 här tas blodtrycket innan vi får åka hem.

inget skoj alls!!

pigge på bus avd 65

inget skoj allt på bus vill ju HEM!!

Nallen på BUS!!

 Bilder från när vi var inne för infektion i hålet..

  pigge på akuten när hon hade fått infektion i hålet.. (här oinnan vi tar bort plattan)

 trots en infektion e pigge lika glad ändån





  Jag och pigge.... Snart dags för operation.


 Hör e lite bider ifrån uppvaket.. och första bilden när hon vaknar...alltid lika glad..:).


här jag och pigge på lekterapin.. hur skoj som helst tyckte hon..

Som läget e just nu så väntar vi på en op tid för att ta bort en av delarna på hennes njurar.. men skall först på måndag in på 66:an på bus för att ta ett test som visar hur mycket funktion hennes båda njurar fungerar tillsammans.
Sen därfter skall vi se vad svaret visar sen vänta på en op tid.

Något ni vill veta eller så så bara fråga..

Många tankar går till emil och hans underbara mamma som jag träffade i lund!!


MÅNGA MÅNGA tack till Lena som var med trots sin onda rygg:)

Jisses

vikken värme det e ute idag... suttit i skuggan hela dagen och pigge har varit naken fis hela dan. inget skoj alls för de små liven att behöva ha det så varmt.
Men nu är det tydligen åska på gång och det skall väl rensa luften lite.(förhoppningsvis...)

igår bytade jag förbndet tänkte jag skulle göra det hemma hos farmor så hon fick se hur det såg ut vikket hon aldrig gjort och det gick hur bra som helst att göra det inget skrik eller något.. och där infektionen varit såg det hur fint ut som helst inget var eller illa luftande grejs.
Utan allt gick hur bra som helst.

Annars händer det väl inte allt för mycket allt rullar på som vanligt med pigge... vill bara at tiden skall gå nu s vi får veta vad som kommer att hända vår lilla solstråle... eller att hon iaf kan bli av med Nefrostomin...
Men det lär väl sitta ett bra tag till antar jag.
Enda tråkiga e att INTE får bada... mmen att sitta i vatten går bra bara det inte blir blött upp mot ingången.. så nu nästa vecka antaglign så kommer min twin med hennes gapeda ungar till oss ;););) och då skall vi minssan bada i pigges pool.;);)

Nu skall vi snart ta och bli hämtade från twin för att åka hem till hemmets lugna vrå..
Men fy vad skoj vi haft det idag..
Verkligen saknat min twin och hennes fam..

Nej nu skall jag gå och vra social mot dom.

Kramar

Infektion!

Ja för exakt en vceka sen var det en madröms natt pigge skrek oavbrutiti i 6 tmmar inget kunne få henne glad och hon som alltid brukar sov så gott o natten.. så vi belv skit rädda oc trodde något var fel i magen ellermed slnagen på henne.
Och mycket riktgt det var fel... hon hade fått en infektion i hålet som  går in i njuren.. märkte det när vi satthemma hos svärmor och jag bytde på henne så såg hag att et var lite blött som blitt under henne och tryckte på plattan som sitter vid slangen och där bara vällde ut var oc jag luktade och häll på attkräkas fy avd det luktade illa..
så det var bara att sätta sig i bilen i il fart ner till BUS där vi blev väldigt tevligt bemötta vikket vi eller g inte e van vid men då hndlar det om CSK.
Men nårra timmar senare fick vi pencillinså nu har hon gått på Heracellin 2.5 ml*3 om dan,första gångnen var de hemskt att ge henne det eftrsom det inte smakar så gott (jag smakar på alt som jag stoppar i henne) men nu går det en dans visst hon fryner men hon får det i sig och det är uu huvsaken sen att den nån gång tar 2 min eller 20 min spela ingen roll bara hon får det i sig.

AHr inte kunnat uppdatera min blogg eftersom vi numera bor i Träne oc ahr inte fått internet inu men det kommer i nästa vecka.
Annars så trivs vi än så länge ra ute på lannet---lungt och fridfullt e det och pigge o jag och nippies e ute hela dagarna så när kvälen kommer e vi såå trötta så trötta så..
men de e skönt attkunna gå ut so amn vill.

Min vän Madde har fått sin lilla gosse Casper nu..e så glad för deras skull så det finns inte skall bli så skoj att få träffa dom sen.

Nej nu skall vi åka en sväng till festivaleni Hässleholm och gå e sväng där.

Vi höres.. många tankar till er där ute med sjuka barn..

RSS 2.0