FAEN!!!!!!!!

Hade kunat bräka av mig ad som helst nu är så jävla besviken så det finns inte!!!!!!
Men tyvärr finns det människor som läser denna blogg som jag inte tycker kall veta allt.. men det kommer fram förr eler senare ändå men då genom att ajg berättar det ist föratt skriva ner det här där det är till för allmänheten..

imorgon kommer bli en mycket jobbg dag tur jag har ögon här på gården som kan hålla kolla på allt här...

nej nu skall jag försöka få lite blund i ögonen innan jag skall gå upp igen.. (05,00 )

(snälla nån hjälp!!)


Jisses

Vad tiden går fort maja är nu mer än 5 månader.. kan nästan sitta själv och pratar för fullt och har sig. äter som en häst gör hon osså älskar frukt purér äter då med hela kroppen så underbart att se att hon leker och kladdar så som hon gör..
Hon har fått sin andra vacc spruta vägde då 6300 gr och var 63 långtror jag det eller var det 64... minns inte längden så bra som vikten...

Och i lördags fick jag vara med om en förlossning oh det var häftigt kan ajg säga jävlar vad fräckt det var.. Marias lilla tobias kom då..  2946gr 48 lång i v 37+4 kom han så det var inte en så stor bebis men vad gör det..? söt var han iaf och liknar ru i nallepuh så nu finns det en piglet och en liten ru.. skal tillägga att jag filmade förlossningen med vikket inte tog allt för lång tid... var inne vid 21 23.11 kom han ut dom redigt starka värkaren började vi 22 tror jag det var.. sen gick det undan kan jag säga..

tack maria för jag dela denna stora stund tillsammans med dig..lööve you..

imorron börjar jag jobba skall faktiskt bli skönt tycker jag trots det kommer kännas konstigt. men jobbar bara ons till lör.
sen är det festivla på ons till lör nästan vecka då alltså men som det är just nu känner ajg inte alls för att åka dit.. familjen GÅR FÖRE ALLT!!!!!!
så nu skall jag nog inte säga mera vill inte att folk skall gotta sig i mina problem eller tankar.

tack för mig idag!

Besök på BVC!

Japps det var vi idag.. det skulle bli dags för vacc nr 2. Och jag som själv hatar och är rädd för sprutor vill ju naturligvis inte att mitt barn skall få något som jag inte tycker om. Men ibland har man faktiskt inget val.

Först när kommer dit är det en del folk och  vi skulle avra där 4 vi var där redan kvart i eftersom vi alltid då brukar komma in lite tidigare.. men inte i dag inte.
När vi sitter i väntrummet så går brandlarmet och jävlar vikket tjtande jag tog snabbt mina händer för majas öron och hon  bara skrattade...
sen fick vi gå ut tyckte det avr högt för våra ega öron tillochmed så där ute satt vi 3 föräldrar med våra barn...

Det brann inte utan det var någon som ahde bakat muffins på över plan...
och det var ju tur det annars hade vi nog inte fått gå in igen..

Annars idag har det inte vart så ycket.. har tvätat lite städat oc redigt skurat golv i kök och hall tog 1 1/2 timme ungefär men nu e dom rena.. bara 4 rum kvar och 2 toaletter..skall se vad ajg hinner och orkar idag.. Skall putsa fönster med tänkte jag massa att göra nu tycker jag.. kanske inte lönt när man ändå skall flytta men det blir mindre att städa redigt då.
Men får det rent tilllödag iaf då det kommer gäster hit.. skall bli skoj som attans faktsit bara hoppas att det är fint väder då med så man kan avra ute..
kanske spela lite kubb eller liknande..

Nej nu väntar majas rum på mig....

hej hej...



5 månader..

japps det blir min lilla piglet idag.. jisses vad tiden den går fort.. och så mycket hon kan nu lär sig nya saker hela tiden..
det är så skoj att se så det finns inte..
det finaste e nog ändå när hon skrattar.. det kittlar till så i magen så det finns inte går inte att beskriva hur det känns..

idag så var theresia och totte här vi fikade på balkongen och snackade lite.. var trevligt med besök..
och jag ja jag kan inte gå ut har inga skor.. har ett fett skavsår MITT på foten gör så jävelens ont så det finns inte.. så det får bli barfota..
tänkte ut och gå lite innan..men mina nycklar ligger ju i bilen som martin har..och vagnen är i lillahuset här på gården..så kii fick jag med... med maja var lika glad över att få sitta ute på balkongen med oss som att åka i vagnen.. efter att åtit middag somnade hon och hon sover än på soffan.. skall sova en stund till..
nej nu blir det ttvättupphängning..

hajhaj

Allt bara snurrar....

Ja det känns så nu iaf.. som om jag sitter fast i en karusell som bara går runt runt och inte stannar. Ibland stöter den i marken men en jävla duns då gör det så förbaskat ont så jag inte vet var jag skall ta vägen. Kan ju inte kliva ur heller.. jo kan och kan men då får jag hoppa ur i farten. Och det kan ju sluta illa..

Ärligt vet jag inte vad som händer just nu.. är totalt black out! Känns om en dimma en dröm ja något som an inte vill skall vara sant iaf.
Blir illa mående vill bara spy..vill även osså bara gå, gå bort från allt detta. Låta mig få komma tillbaka till vardagen igen. Jag vill kunna känna eller vill och vill jag måste VÅGA! Vågar gör jag nog men vill jag egentligen?

Tycker att allt har blivit så jävla tråkigt..vi som började få det så bra..så bra.. men sen kom de som en blixt från en klar himel BANG!!!!! rakt ner i mitt hjärta. Jag hade mått bättre av inte veta något.. hellre det faktiskt..!
Men på ett annat sätt var det skönt att få veta allt..trots det tog så jävla hårt på mig.. kan inte minnas sist jag kände en sån ilska inom mig som jag gjorde kvällen jag fick veta. Jag blev så jävla arg ledsen sårad och besviken.. trodde verkligen på dina ord dina smekningar och allt..!!!!!

OJ.. vet nte varför jag slrev om det här... var väl bara så tvungen att skriva av mig.. är fortfarande så jälva ledsen.. men hur faen skall jag kunna visa det på rätt sätt????


Nog om detnu....
Maja lär sig nya saker hela tiden nu sitter hon nästan själv min lilla piglet och hon snackar och har sig och skrattar som bara den gör hon.
Tänk vad vore man utan sitt barn.... kan inte minnas vad man gjorde kände eller något innan man fick barn?? den tiden är liksom försvunnen manhar bara glada minnen och tur e v'äl det.. när man e ledsen och nere så blikar man tillbaka och ler..

Vet inte var jag skall börja

Allt blev så bra eller det kändes så iaf.

Visste precis vad jag skulle skriva här när jag satte mig. Men nu är allt bara så tomt vet inte vad jag skal känna skriva säga eller något.. så rädd så rädd. så obehagligt att inte kunna... att inte våga känna något...

Men trots allt så älskar jag dig....


212912-9



Suckar tungt

Är helt tom på vad jag skall skriva men ändå inte hade kunnat skriva en hel roman om detta liv.Men väljer då att inte göra det, hade tagit på tok för lång tid!
Men just nu känns mitt liv helt uppochner vänt..som om någon sparkat mig i magen så luften tog slut och jag föll... långt ner i denmörka grottan..
Och det är fanken inget skoj att sitta här på botten och inte veta hur man skall ta sig upp eller om man vill ta sig upp så då väljer jag hellre att sitta kvar än att försöka ta mig upp på dom gegiga sidorna. Vill inte falla igen vill inte...!!
Och bara tanken på att där längst uppe med all säkerhet står någon som trampar mig på fingarna så jag faller igen..Nej då sitter jag bättre här.

Är så jävla trött på allt just nu..så ledsen och sårad har ajg inte varit på länge..

Men vikken tur då att jag har nippies och maja som alltid får mig på bättre humös dom får mig alltid att vilja skratta och ha skoj. Alltid nya upptåg och ståhej som sker med dom. Så ensam e jag då egentligen inte!

Nej nu vet ajg inte vad jag skall skriva mer om! Vill inte skriva om någora detaaljer här inte...för det finns allt för många som tycker om att gotta sig i mina problem så vill ni veta så får ni snoka på annat håll för här blir det ingen fakta iaf!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lilla piglet!

Du skall veta att du är den männsikan i hela världen som får mig till att vilja bestiga berg utan säkerhets lina som får mig till att bli så glad vilja gå upp vad klockan än är. Med dig blir jag som barn på nytt och vi busar och vi hoppar och stojar och har oss. Verkligen älskar varje sekund jag får tillsammans med dig. Att prata med dig och se dig skratta och höra dig kiknade skratt det är som att vinna högsta vinsten på lotto. Men inga pengar i världen kan betala sitt barns leenede eller något.

Att bara veta om att man har något som är av ens eget kött och blod brevid sig gör livet värt att leva. Och att bara kunna älska så mycket så starkt som jag gör med dig maja det går inte att beskriva. Verkligen inte finner inga ord som kan beskriva min kärlek till dig.
För varje dag som går växer min kärlek bara mer och mer. och det märks på dig min lilla piglet att du osså tycker om din mamma.
Om du någonsin behöver någon fråga eller säg jag hjälper dig!


ojoj vad man blidde känslomässig nu då..

maja med pyamas.  maja sitter i soffan.  första gången jag håller dig

RSS 2.0