Sjukhuset idag.

Idag var vi på sjukhuset för att göra en ny röntgen på isotop dock en någon vi gjort innan apparaten såg helt annorlunda ut...men var samma med kontrast osv osv..
vet inte om detta var en äldre apparat jämnfört med den andra vi ahde det var ju ombyggnad på gång på isotop avd..kanske kunde dom inte komma till dena andra just nu.

hon fick iaf ligga på en häftig kudde med små små små frigolit kulor i man liksom lade henne på den vek kanterna över henne sen drog man ut all luft så hon låg helt stilla iden. var lite gnäligt till en början men hon var ganska så trött.. för gevitvis så skall alla undersökningar vara under den tid då maja sover middag så den dagen blir alla tider rubbade..lite tråigt för de e inte skoj md en lessen bebis..men skall inte klaga hon gnäller mycket sällan och då menar jag VÄLDIGT sällan..
men iaf så somnade hon efter ett tag o allt som allt tog det väl en 20-30 min sen fick vi åka hem.

och nästa undersökning är ett nytt ultraljud som skall ske denna veckan med..
fast då tidigt på morronen som tur e.. bättre det än fm och över middag.

sen skall det göras en undersökning till o den skulle visst vara i augusti..(träffade vå underbara usk från bmot, idag när vi skulle in till isotop..så hon sa det skulle ske i aug.)Sen därefter skall äntligt kir bestämma vad som skall ske..kan man ju hoppas majas (porriga) dr sa det iaf...
så jag får väl lita på det..


idag när vi kom upp på neo för att dom skulle sticka maja så träffa vi på många kända ansikten..bla en dr som heter kim hur snäll som helst.. o det e skoj när dom känner igen en o kommer fram o pratar och frågar o så det tycler ajg om..
Anledningen till att vi fick upp på neo o sticka var att barnmott inte klarade av det. för majas kärl spricker så lätt så lätt men efter 2 försök så gick det..annat än på barn mott där dom sticker flera gånger men 2 gånger sen tycker jag det får räcka.. och som tur e så lyckades det idag.. så man slapp vänta ännu längre tid p¨å besked om vad som skall hända.

nej nu skall vi ivaj o stor handla mad...

HAJHAJ alla nya läsare glöm inte kommentera min blogg..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0