Sista morronen

Ja det höll på att våran sista morron på detta levejord.
Jälva satans fitte faen!! När det är så dimmigt som det var imorse så använder man dimjuse..
Nu skall jag ta morronen från början
SKulle för det första vara ledig idag o gå på stan med JOhanna men extra pengar behövs alltid

Gick upp kläddemig och maja och begav oss iväg dimmigt som faen och en idiotsomlåg i 50 påen 70 strcäka gjorde att jag inte skulle hinna i tid till varken dagis eller jobb så jag fick ringa till baby ochfråga om han kunde lämna maj på dagis  så tog jag forden. Sagt o gjort vände om hemmåt igen tim stressa som faen jag satte mig iforden vred om nyklen inget hände satan faen så han fick pinna på ännu mera. för att sjussa mig till jobbet.  Sen maja till dagis sen fick jag gå hem visserligen jätte skönt väder men i slutet blåste det lite kallt och som tur var så i korset där man svänger till skepparslöv stanna en av grannarna och fråga om jag ville åka sista biten och JAAAAA det ville jag.

På väg till mitt jobb så vid mandala hemmet står skol bussen och baken den en bil vilket vi inte ser vi ser inte bussen heller för den delen så dimmigt var det 50 meter innan eller mindre ser vi det och att dom står STILLA så det var bara för tim att stå på bromsen och över på andra vägbanan där vi fick möte så vi fick svänga över igen och hoppas på det bästa och detvar inte många pappersark emellan vår och bilen framför och hadse vi krockat där då hade jag blitt fly förbannad det vill jaglova jag var nära att gå ut redan när vi stod där men jag blev så fumlig och rädd så det gick inte sen väl på jobbet blev det inte mycket bäöttre fick värsta utskällningen att jag hade kört dörifrån för bilen stod minsann inte på samma ställe som den gjort innan hon körde bara det att jag var inte ens ute i fredags på jobbet jo jag höngde ut mattorna det var nog det enda sen när vi skulle åka till wizex. Sen att vi hade ätit smörgåstårta hon har alltså rotat i soporna för att se vad vi ätit!!!! hur normalt är det!! förstår ni varför jag vill ha ett annan jobb!!
Någon som har något bättre pers ass jobb????!!!!!!

Kommer vara så sur o tvär tills det året hon bett mig om ursäkt för vad hon anklagar mig för!!

Nej nu skall jag duka till min underbara familj kommer hem har både hunnit städa och laga mat till dom...sen blir det en hel mys kväll. SKulle egentligen haft inskolning på Nallen ikväll men jag känner det att jag vill gärna vara hemma....har liksom lite mys att ta igen känner jag...

nej pusss på er alla och glöm för faen inte DIMLJUSE



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0